Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

U kunt op Gia Cataro uit Gent rekenen voor de reiniging van uw daken. Wij staan 24/7 klaar om u van de beste service te voorzien. Wij hebben ervaring in verschillende industriële sectoren. Wanneer u ervoor kiest om uw dak te laten reinigen door ons, kunt u rekenen op onze expertise en flexibiliteit. Wij schikken ons in uw noden en zorgen ervoor dat het laten reinigen van uw dak u geen moeilijkheden bezorgt.

Een goede reiniging van daken is een must

Daken worden heel snel vuil. Het is daarom aangeraden om uw dak af en toe te laten reinigen, zodat al het vuil weg is en de regen goed naar beneden glijdt in uw dakgoot. Naast de reiniging van daken, doen wij ook het onderhoud ervan. Zo is uw dak steeds in orde en hoeft u zich er geen zorgen over te maken. Bij een bedrijf verloopt de reiniging van daken echter wat anders dan bij een huis. Bij een huis komt er vaak mos voor of takken van bomen, terwijl dat bij een bedrijf minder het geval is doordat het meer in open ruimtes ligt en een ander binnenklimaat heeft. Uw dak moet wel altijd goed geïsoleerd blijven, en daarom laat u het beter reinigen door reinigingsprofessionals.

Vermijd schade

Vuil kan er immers voor zorgen dat lucht vast komt te zitten waardoor er sneller sprake is van schade aan uw dak. Dit is gemakkelijk te voorkomen met een reiniging van uw daken. Naast het laten reinigen van uw dak, kunt u bij ons ook uw gevel laten reinigen. Zo geniet u van een volledig proper gebouw. Wanneer er bij de reiniging van uw daken of gevel sprake is van mos of ander onkruid, gebruiken wij de hogedrukreiniger om alles grondig te reinigen.

Laat ons de reiniging van uw dak verzorgen

Om te profiteren van onze diensten en uw dak grondig te laten reinigen, kunt u ons contactformulier invullen. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op vlak van reiniging van installaties. U kunt ons bereiken door te bellen naar 09 238 25 80 en dan al uw vragen stellen. Wij staan u graag te woord.

GIA-CATARO