Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Industriële installaties reinigen is niet zomaar een taak als een ander. Bij Gia Cataro te Gent weten we precies hoe we dit het best moeten aanpakken. Dankzij onze 25 jaar aan ervaring in diverse bedrijven verlenen we hierin een flexibele service. Zo luisteren we eerst naar uw wensen en verzoeken om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Uw industriële installaties reinigen is daarmee in veilige handen.

Uw industriële installaties laten reinigen door ervaren specialisten

Bij het reinigen van uw industriële installaties gaan we nauwkeurig te werk. Met eerdere ervaringen in branches zoals staal, chemie en gas, weten we per installatie waar we extra op moeten letten. De veiligheid van de betrokken mensen en goederen is hierbij de absolute prioriteit. Graag bespreken we ook met u hoe we het best aan het werk gaan en welke andere diensten we mogelijk voor u kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontvetten van industriële installaties of een ovenreiniging.

Neem contact op met ons team

Zoek niet verder naar een specialist om uw industriële installaties te reinigen en reken op ons enthousiaste team. Neem contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@gia-cataro.be of bel naar 09 238 25 80 om een afspraak te maken.

GIA-CATARO