Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Industriële installaties reinigen is niet zomaar een taak als een ander. Bij Gia Cataro in Gent weten we precies hoe we dit het best moeten aanpakken. Dankzij onze 25 jaar aan ervaring in diverse bedrijven verlenen we flexibele service in industriële reiniging. Zo luisteren we eerst naar uw wensen en verzoeken om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Uw industriële installaties reinigen is daarmee in veilige handen.

Uw industriële installaties laten reinigen door ervaren specialisten

Bij het reinigen van uw industriële installaties gaan we nauwkeurig te werk. Met eerdere ervaringen in industriële branches zoals staal, chemie en gas, weten we per installatie waar we extra op moeten letten bij de reiniging. De veiligheid van de betrokken mensen en goederen is bij onze industriële reiniging altijd de absolute prioriteit. Bovendien rekent u ook op ons voor het onderhoud van uw industriële machines. Graag bespreken we met u hoe we het best aan het werk gaan en welke andere diensten we mogelijk voor u kunnen verlenen. Onder onze industriële reiniging valt onder andere het reinigen en ontvetten van industriële installaties. Wat ook altijd een nuttige industriële reiniging is, is een ovenreiniging. Daarmee kunt u een maximale hygiëne garanderen aan uw werknemers en uw klanten.

Neem contact op met ons team

Zoek niet verder naar een specialist om uw industriële installaties te reinigen en reken op het enthousiaste team van ons industrieel schoonmaakbedrijf. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 09 238 25 80 om een afspraak te maken. Wij komen langs op het afgesproken uur en verzorgen uw industriële reiniging met de grootste zorg.

GIA-CATARO