Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Als u een specialist wilt inschakelen voor een industriële gevelreiniging, dan helpen we u graag verder. Bij Gia Cataro te Gent is geen opdracht te groot of te klein, omdat we altijd op maat van de klant werken. Zo kunt u altijd bij ons terecht met al uw grondige reinigingswerken. Voor een industriële gevelreiniging werken we tot in de kleinste spleten en groeven. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Een industriële gevelreiniging op maat bij uw onderneming

Bij al onze werkzaamheden zijn we benieuwd naar de wensen en voorkeuren van de klant. Zo horen we graag wat u verwacht van de industriële gevelreiniging en op basis van die informatie verrichten wij het gewenste werk. Met meer dan 25 jaar aan ervaring is het perfect mogelijk om deze dynamische dienstverlening te bieden. Daarnaast is het mogelijk om heel veel andere diensten te verrichten, zoals ovenreiniging of het reinigen van treinen.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Zou u ons ervaren team van specialisten willen inschakelen voor een industriële gevelreiniging? Of verlangt u eerder naar een van onze vele andere diensten? In beide gevallen neemt u het best contact met ons op. Contacteer ons via het online contactformulier, het telefoonnummer 09 238 25 80 of door een e-mail te sturen naar info@gia-cataro.be.

GIA-CATARO