Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Met hogedrukreiniging kan er heel veel vuil verwijderd worden. Bij Gia Cataro in Gent is een uitstekende reiniging de norm en wij gebruiken daar dan ook graag hogedrukreiniging voor. Wij garanderen de beste service doordat alles grondig en snel schoongemaakt wordt. Lees verder en kom meer te weten over reinigen met een hogedruk.

Hogedrukreiniging verbetert de prestatie

Bij bijvoorbeeld een dakreiniging is hogedrukreiniging heel nuttig om mos, onkruid of kleine planten te verwijderen van uw dak of de dakgoot. Onkruid wordt weggespoten met hoge druk zodat ook de wortels verwijderd worden en het niet opnieuw kan groeien. Ook voor andere zaken is hogedrukreiniging nuttig. De vloeren in een industrieel bedrijf worden heel snel vuil omdat er onder andere veel volk over de vloer komt. Met een hogedrukreiniging van de vloeren verwijdert u meteen al het vuil en ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Ons schoonmaakbedrijf beschikt zelf over de beste apparatuur en wij komen enkel langs wanneer het voor u past. Tijdens de werken zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk last van ons heeft. Mocht u dat willen, nemen we samen met ons afval meteen ook al uw afval mee zodat u uw afvalverwerking kunt uitbesteden.

Laat alles grondig reinigen

Hogedrukreiniging zorgt voor een heel grondige reiniging. Zo bent u er zeker van dat alles weer spik en span is en dat u de werken weer kunt hervatten in een schone omgeving. Heeft u ook nood aan onderhoud van uw industriële machines? Huur ons ook daarvoor in. Ontdek al onze diensten en maak een afspraak voor de nodige zaken. Contacteer ons via het nummer 09 238 25 80 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

GIA-CATARO