Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Het onderhoud van uw dak is zeer belangrijk om tal van redenen. Zo Blijft uw dak steeds in goede staat en kan het alle soorten weersomstandigheden overleven. Bij Gia Cataro in Gent zijn we experten op het vlak van daken en helpen we u dan ook graag om uw dak constant in een perfecte staat te houden.

Onderhoud is erg belangrijk voor uw dak

Een dak is iets zeer kostbaar. Het is moeilijk zelf te plaatsen, en het repareren is al helemaal lastig. Daarom is het belangrijk dat u vaak genoeg een onderhoud laat uitvoeren aan uw dak. Zo blijft het altijd in een goede staat en komt u niet onverwachts voor problemen te staan. Als schoonmaakbedrijf zien we heel veel verschillende soorten vuil of problemen op daken. Mossen die op de daken groeien of onkruid dat zich in de dakgoot vestigt, we maken het allemaal mee. Daarom komen we langs met de hogedrukreiniger, zodat al die zaken weggespoeld kunnen worden. Heeft u een fragiel dak en bent u niet zeker of een reiniging onder hoge druk wel kan bij uw dak? Geef het op voorhand even aan en dan komen we met een alternatieve dakreiniging.

Schakel ons in voor een vakkundig dakonderhoud

Een onderhoud van uw dak is een factor van het volledige onderhoud van uw gebouw, maar ook andere reinigingen zijn vaak nodig. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een ovenreiniging. Zo zorgen we voor het onderhoud van al uw industriële machines. Wilt u meer weten? Of maakt u liever meteen een afspraak? Vul dan ons contactformulier in.

GIA-CATARO