Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Voor het onderhoud van uw industriële machines kunt u terecht bij Gia Cataro in Gent. Wij zijn een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en reiniging in de industriële sector. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze onderhoudsservice voor industriële machines, zult u er geen spijt van krijgen.

Het onderhoud van industriële machines is aangeraden

Wanneer u uw industriële machines regelmatig laat onderhouden, blijven ze steeds een optimale prestatie leveren. Industriële machines draaien vaak non-stop en hebben dus zeker af en toe nood aan een onderhoud. Zo weet u of de machine nog steeds in orde is en zijn werk nog goed kan leveren. Naast het onderhoud van industriële machines, komen wij de installaties ook reinigen. Zo garanderen we een optimale werking van de machines. Als schoonmaakbedrijf zijn we er voor al uw machines, maar ook voor het gebouw van uw bedrijf. Een onderhoud aan uw dak hoort bijvoorbeeld ook tot ons takenpakket. Ontdek op onze website welke diensten wij nog meer aanbieden.

Schakel onze hulp in

Wanneer uw industriële machines beginnen tegen te sputteren, is het tijd voor een onderhoud. Schakel ons dan in en wij zorgen ervoor dat uw machine weer optimaal presteert. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 09 238 25 80.

GIA-CATARO