Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Bent u op zoek naar een onderneming die voor u een ovenreiniging kan uitvoeren? Dan staan we bij Gia Cataro te Gent klaar om u van dienst te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van industriële bijstand voor bedrijven uit allerlei industriële sectoren weten wij gericht en gepast aan het werk te gaan. Dankzij ons vakmanschap bieden we een flexibele dienstverlening op maat van uw wensen en verzoeken aan. Reken daarom op ons team voor uw ovenreiniging.

Een ovenreiniging volgens uw voorwaarden

Bij een ovenreiniging is het belangrijk dat we grondig en nauwkeurig aan het werk gaan. Daarbij is het ook belangrijk om de juiste producten en materialen te gebruiken, zodat uw installaties geen onnodige schade oplopen. Hierbij zijn uiteraard de veiligheid van uw mensen en betrokken materialen de prioriteit. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar in het geval dat er iets misgaat en u snel technische ondersteuning vereist. Dat geldt niet alleen voor een ovenreiniging maar eveneens voor andere diensten die wij verlenen, zoals ontstoffingswerken of de hogedrukreiniging van vloeren.

Reken op ons vakmanschap

Voor een ovenreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Neem zeker contact met ons op om een afspraak te maken of om uw mogelijke vragen te stellen over onze dienstverlening. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het telefoonnummer 09 238 25 80 of het e-mailadres info@gia-cataro.be.

GIA-CATARO