Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Bent u op zoek naar een onderneming die voor u een ovenreiniging kan uitvoeren? Dan staan we bij Gia Cataro te Gent klaar om u van dienst te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van industriële bijstand voor bedrijven uit allerlei industriële sectoren weten wij gericht en gepast aan het werk te gaan. Dankzij ons vakmanschap bieden we een flexibele dienstverlening aan op maat van uw wensen en verzoeken. Uw ovenreiniging is daarom in goede handen bij ons.

Een ovenreiniging volgens uw voorwaarden

Bij een ovenreiniging is het belangrijk dat we grondig en nauwkeurig aan het werk gaan. Daarbij is het ook belangrijk om de juiste producten en materialen te gebruiken, zodat uw installaties geen onnodige schade oplopen. Bij een ovenreiniging is, net zoals bij andere industriële reinigingen, uiteraard de veiligheid van uw mensen en betrokken materialen de prioriteit. Een oven is iets wat u vaak gebruikt en deze moet dan ook af en toe gereinigd worden. Niemand wil gebruikmaken van een vuile oven. Zonder degelijke ovenreiniging is het immers ook niet hygiënisch om die te gebruiken. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar. Dat geldt overigens niet alleen voor een ovenreiniging maar eveneens voor andere diensten die wij verlenen, zoals de hogedrukreiniging van vloeren. Wanneer niet enkel uw vloeren vuil zijn maar u ook te maken heeft met veel stof, huurt u ons in voor ontstoffingswerken. Zo wordt uw hele bedrijf gereinigd en kunnen wij als industrieel schoonmaakbedrijf de perfecte diensten aanbieden.

Reken op ons vakmanschap

Voor een grondige ovenreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Neem zeker contact met ons op om een afspraak te maken of om uw mogelijke vragen te stellen over onze dienstverlening. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of via het nummer 09 238 25 80. Wij helpen u graag verder!

GIA-CATARO