Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Industriële installaties ontvetten is niet zomaar een opdracht die iedereen voor zijn rekening kan nemen. Het is hierbij namelijk bijzonder belangrijk om met de nodige zorg en deskundigheid te werken. Zo bekomt u het beste eindresultaat. Reken voor deze opdracht op de specialisten van Gia Cataro uit Gent. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van industriële bijstand aan bedrijven uit alle mogelijke sectoren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het ontvetten van uw industriële installaties wanneer u dit aan ons overlaat.

Laat uw industriële installaties ontvetten door onze specialisten

Wanneer wij uw industriële installaties gaan ontvetten, werken we nauwgezet en grondig. Op die manier weten we zeker dat we al het vet verwijderen en uw materialen en installaties klaar zijn voor de lange termijn. Een apparaat dat vaak in aanmerking komt voor een ontvetting is een oven. Door het veelvuldige gebruik en vaak ook vettige substanties die erin geplaatst worden, is het aangeraden om af en toe een ovenreiniging uit te voeren. Hierbij kijken we ook specifiek naar uw behoeften en wensen om het gewenste eindresultaat te bekomen. Ook houden wij de veiligheid van mensen en betrokken goederen in de gaten. Dat geldt niet alleen voor het ontvetten van industriële installaties, maar evengoed voor andere diensten die wij verrichten, zoals een industriële gevelreiniging. Ook wanneer u op ons rekent voor het uitbesteden van afvalverwerking plaatsen wij veiligheid voorop, zodat onze werknemers zo goed mogelijk kunnen werken.

Neem contact met ons op

Wilt u ons industrieel schoonmaakbedrijf inschakelen voor het ontvetten van uw industriële installaties? Dan helpen wij u graag verder wanneer u contact met ons opneemt. Ook het onderhoud van uw dak behoort tot onze diensten. Contacteer ons via het contactformulier of bel naar het nummer 09 238 25 80.

GIA-CATARO