Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Industriële installaties ontvetten is niet zomaar een opdracht die iedereen voor zijn rekening kan nemen. Het is hierbij namelijk bijzonder belangrijk om met de nodige zorg en deskundigheid te werken. Zo bekomt u het beste eindresultaat. Reken voor deze opdracht op de specialisten van Gia Cataro te Gent. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van industriële bijstand aan bedrijven uit alle mogelijke sectoren. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over het ontvetten van uw industriële installaties wanneer u dit aan hen overlaat.

Laat uw industriële installaties ontvetten door onze specialisten

Wanneer wij uw industriële installaties gaan ontvetten, werken we nauwgezet en grondig. Op die manier weten we zeker dat we al het vet verwijderen en uw materialen en installaties klaar zijn voor de lange termijn. Hierbij kijken we ook specifiek naar uw behoeften en wensen om het gewenste eindresultaat te bekomen. Ook houden wij de veiligheid van mensen en betrokken goederen in pacht. Dat geldt niet alleen voor het ontvetten van industriële installaties, maar evengoed voor andere diensten die wij verrichten, waaronder een industriële gevelreiniging of bij het uitbesteden van afvalverwerking.

Neem contact met ons op

Zou u ons willen inschakelen voor het ontvetten van uw industriële installaties? Dan helpen wij u graag verder wanneer u contact met ons opneemt. Contacteer ons via info@gia-cataro.be, het online contactformulier of het telefoonnummer 09 238 25 80.

GIA-CATARO