Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

De afvalverwerking van uw bedrijf uitbesteden, zorgt ervoor dat u meer tijd en ruimte heeft om u te focussen op het belangrijke werk. Uiteraard wilt u hiervoor wel vertrouwen op een bedrijf dat dit op een deskundige manier behandelt. Bij Gia Cataro te Gent bieden we industriële bijstand in alle vormen en maten, zodat u ontlast bent van diverse taken. Het uitbesteden van afvalverwerking is daardoor bij ons in goede handen.

Uw afvalverwerking uitbesteden aan een ervaren specialist

Bij het uitbesteden van de afvalverwerking binnen uw bedrijf is het belangrijk om dit over te laten aan een ervaren specialist. Met meer dan 25 jaar aan ervaring in het bieden van technische bijstand voor bedrijven in diverse industriële sectoren, weten wij als industrieel schoonmaakbedrijf precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Hierbij nemen we een volledige verantwoordelijkheid in het project en kunt u ons 24/7 bereiken met al uw vragen of opmerkingen. Dat geldt eveneens voor andere diensten die wij aanbieden zoals het reinigen van industriële installaties. Heeft naast uw installaties ook uw vloer nood aan een reiniging? Dan kunt u bij ons terecht voor een hogedrukreiniging van vloeren.

Maak gebruik van onze expertise

Uw afvalverwerking aan ons uitbesteden, is altijd een verstandige keuze. Informeer bij ons team van ervaren vakmensen naar de mogelijkheden en wij vertellen u alles over onze dienstverlening. Contacteer ons via het contactformulier of bel naar 09 238 25 80. Wij helpen u graag verder!

GIA-CATARO