Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Bij de hogedrukreiniging van vloeren is het van belang dat u gericht aan het werk gaat. Vakmanschap en deskundigheid zorgen voor het gewenste eindresultaat. Reken hiervoor op Gia Cataro uit Gent. Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse industriële sectoren waaronder chemie, gas, olie en staal weten wij veiligheid en kwaliteit te waarborgen bij al onze reinigingsopdrachten. Daarom zijn wij dé specialist voor de hogedrukreiniging van uw vloeren.

Een gerichte en nauwkeurige hogedrukreiniging van uw vloeren

Voor de hogedrukreiniging van uw vloeren maakt het niet uit of het gaat om een grote of kleine opdracht. Wij staan klaar om u in ieder geval te helpen met een reiniging van industrieel niveau, waarbij we alle oneffenheden en onhygiënische elementen verwijderen. Door de breedheid van onze kennis kunt u bouwen op een flexibel en sterk team van medewerkers. Daardoor is het mogelijk om vele andere diensten te verlenen, waaronder ontstoffingswerken. Ook wanneer u een reiniging van uw wegen wil uitvoeren om uw transport zo vlot mogelijk te laten verlopen, kunt u bij ons terecht. Informeer bij ons team naar alle mogelijkheden.

Reken op onze vakspecialisten

Voor de hogedrukreiniging van vloeren zit u bij ons zeker goed. Om te ontdekken wat we allemaal voor u kunnen betekenen, neemt u het best contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 09 238 25 80. Zo kunt u het volledige dienstenpakket van ons industrieel schoonmaakbedrijf ontdekken.

GIA-CATARO