Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Voor ontstoffingswerken is het fijn om te vertrouwen op een onderneming met ervaring. Zo weet u zeker dat het geleverde werk van goede kwaliteit is. Bij Gia Cataro te Gent hebben we een team van ervaren medewerkers die reeds onderhoud- en reinigingswerk hebben verricht in diverse bedrijven. Dankzij al deze ervaring weten ze gericht en flexibel aan elke opdracht te beginnen. Dat betekent dat de ontstoffingswerken op maat van uw wensen gebeuren.

Ontstoffingswerken zoals u die wilt

Bij ontstoffingswerken hoopt u op een grondige reinigingsbeurt op al uw installaties en materialen in uw werkvloer. Daarom luisteren we graag eerst naar uw voorkeuren alvorens we aan de slag gaan. Zo kunnen we een kwaliteitsvolle uitvoering garanderen en bespreken we samen met u een correcte en voordelige prijs. Veiligheid van het personeel en van de betrokken goederen is uiteraard de prioriteit. Tevens kunt u ook vele andere diensten bij ons ontdekken, waaronder het reinigen van treinen en wegen.

Laat weten wat u nodig heeft

Zou u ons willen inschakelen voor ontstoffingswerken binnen uw bedrijf? Of had u liever een andere dienst van ons industrieel schoonmaakbedrijf gewenst? In beide gevallen neemt u het best contact op met onze medewerkers om een afspraak te maken. Contacteer ons via het online contactformulier, het telefoonnummer 09 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@gia-cataro.be.

GIA-CATARO