Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Voor ontstoffingswerken is het fijn om te vertrouwen op een onderneming met ervaring. Zo weet u zeker dat het ontstoffen van goede kwaliteit is. Bij Gia Cataro in Gent beschikken we over ervaren medewerkers die reeds onderhouds- en reinigingswerk hebben verricht in diverse bedrijven. Dankzij al deze ervaring weten ze gericht en flexibel aan elke opdracht te beginnen. Dat betekent dat de ontstoffingswerken op maat van uw wensen gebeuren.

Ontstoffingswerken zoals u die wilt

Bij ontstoffingswerken hoopt u op een grondige reinigingsbeurt van al uw installaties en materialen op uw werkvloer. Daarom luisteren we graag eerst naar uw voorkeuren alvorens we beginnen met ontstoffen. Zo kunnen we een kwaliteitsvolle uitvoering garanderen en bespreken we met u een correcte en voordelige prijs. Veiligheid van het personeel en van de betrokken goederen is uiteraard de prioriteit bij vrachtvervoer via de spoorwegen. Niet alleen op de sporen is ontstoffen en een grondige reiniging belangrijk, maar ook op de traditionele wegen moet u voor een maximale reiniging en veiligheid zorgen.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wilt u ons inschakelen voor ontstoffingswerken binnen uw bedrijf? Of maakt u liever gebruik van een andere dienst van ons industrieel schoonmaakbedrijf? In beide gevallen neemt u het best contact op met onze medewerkers om een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het ontstoffen niet al te veel last ondervindt van onze aanwezigheid. Contacteer ons via het contactformulier of via het telefoonnummer 09 238 25 80.

GIA-CATARO