Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Door een regelmatige reiniging van uw wegen vermijdt u onnodige schade aan uw infrastructuur en verzekert u een veilig transport van goederen op uw terrein. Hiervoor rekent u het liefst op een partner met ervaring en deskundigheid. Bij Gia Cataro in Gent beschikken we over de middelen en expertise om dit snel en doeltreffend voor u aan te pakken. Na een reiniging door ons team verkeren uw wegen weer in hun beste staat.

Flexibel, vakkundig en doeltreffend aan het werk bij de reiniging van uw wegen

Met meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van industriële bijstand weten we dat flexibiliteit belangrijk is. Omdat wij reeds voor bedrijven uit allerlei sectoren werk hebben verricht, baseren we ons het liefst op uw verwachtingen en eisen. Zo spreken we met u af wat u voor ogen heeft bij de reiniging van uw wegen en informeren wij u uitvoerig over de mogelijkheden. Zo kunnen we u ook wijzen op de andere diensten die wij verlenen, waaronder het uitbesteden van afvalverwerking. Zo nemen wij al uw afval mee, wat samen kan gaan met het reinigen van industriële installaties, waarvan we het afval dan ook meteen meenemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u de medewerkers van ons industrieel schoonmaakbedrijf inschakelen voor de reiniging van de wegen binnen uw bedrijfsdomein? Twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar het nummer 09 238 25 80. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

GIA-CATARO