Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Om treinen op een goede manier te reinigen, moet u een beroep doen op ervaren vakmensen. Bij Gia Cataro in Gent beschikken we over de specialisten om dit probleemloos uit te voeren. Met meer dan 25 jaar ervaring bij bedrijven in diverse industriële sectoren bieden wij industriële bijstand op maat van uw wensen. Bij het reinigen van treinen betekent dat effectief en grondig werk, waardoor de treinen weer gebruiksklaar zijn voor lange termijn.

Laat uw treinen reinigen door onze ervaren medewerkers

Om er zeker van te zijn dat het reinigen van uw treinen op de correcte manier gebeurt, overleggen we graag met u de specifieke werkwijzen. Daarbij vinden we het belangrijk om uw visie op de werkzaamheden te horen en naar uw verwachtingen toe te werken. Het reinigen van treinen kan ook samengaan met het ontvetten van industriële installaties in de trein. Onze medewerkers staan hierbij 24/7 klaar om u een uitgebreide industriële bijstand te verlenen. Hierin gaan we graag verder dan het reinigen van treinen en leveren we ook andere diensten, waaronder een industriële gevelreiniging.

Neem contact met ons op voor een treinreiniging

Wanneer u meer wilt weten over onze methoden en materialen bij het reinigen van treinen, dan moet u zeker contact met ons industrieel schoonmaakbedrijf opnemen. Tevens kunt u dan meteen een afspraak maken. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar het telefoonnummer 09 238 25 80. Wij zijn u graag van dienst.

GIA-CATARO