Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Om treinen op een goede manier te reinigen, moet u een beroep doen op ervaren vakmensen. Bij Gia Cataro vlak bij Gent beschikken we over de specialisten om dit probleemloos uit te voeren. Met meer dan 25 jaar ervaring bij bedrijven in diverse industriële sectoren bieden wij industriële bijstand op maat van uw wensen. Bij het reinigen van treinen betekent dat effectief en grondig werk, waardoor de treinen weer gebruiksklaar zijn voor lange termijn.

Laat uw treinen reinigen door onze ervaren medewerkers

Om er zeker van te zijn dat het reinigen van uw treinen op de correcte manier gebeurt, overleggen we graag met u de specifieke werkwijzen. Daarbij vinden we het belangrijk om uw visie op de werkzaamheden te horen en naar uw verwachtingen toe te werken. Onze medewerkers staan hierbij 24/7 klaar om u een uitgebreide industriële bijstand te verlenen. Hierin gaan we graag verder dan het reinigen van treinen en leveren we ook andere diensten, waaronder het ontvetten van industriële installaties of een industriële gevelreiniging.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u meer wilt weten over onze methoden en materialen bij het reinigen van treinen, dan moet u zeker contact met ons opnemen. Zo kunt u eveneens een afspraak maken. Vul hiervoor het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@gia-cataro.be of bel naar het telefoonnummer 09 238 25 80.

GIA-CATARO