Wij zijn er voor u 24/24 en 7/7 om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van de klanten

Aanvraag bij ons binnen, dag erna op locatie
24/7 beschikbaar voor alle (aan)vragen
Nauwe samenwerking met 15 expert partners

Bent u op zoek naar een industrieel schoonmaakbedrijf dat actief is in Oost-Vlaanderen? Dan staan we bij Gia Cataro in Gent klaar om u te helpen. Met meer dan 25 jaar aan ervaring hebben wij diverse bedrijven en industrieën geholpen. Omdat we over een brede kennis beschikken over industriële bijstand, is het mogelijk om voor bedrijven die actief zijn in staal, chemie, petrochemie, mechanica of elektriciteit. Schakel ons industrieel schoonmaakbedrijf te Oost-Vlaanderen in en wees zeker van een uitstekende dienstverlening.

Waarvoor schakelt u ons industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen in?

Omdat ons industrieel schoonmaakbedrijf te Oost-Vlaanderen zo veelzijdig is, heeft u misschien niet echt zicht op de mogelijkheden die wij aanbieden. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een industriële gevelreiniging, maar eveneens voor het ontvetten van installaties of het uitbesteden van uw afvalverwerking. Door onze expertise en ervaring is het mogelijk om flexibel te handelen en luisteren we altijd naar uw specifieke wensen. Reken hierbij telkens op een professionele aanpak en een aangename samenwerking!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou u ons als industrieel schoonmaakbedrijf te Oost-Vlaanderen willen inschakelen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het online contactformulier of het telefoonnummer 09 238 25 80.

GIA-CATARO